GREEN Szolg Környezetvédelmi Kft.
1055 Budapest, Szent István krt. 13 I/3a
E-mail:
Hosszú távú együttműködés - Partneri viszony
Partnereink öröme a mi örömünk, sikerük, a mi jövőnk biztosítéka. Ügyfeleinkkel tartós, hosszú távú kapcsolat kialakítására törekszünk. Valljuk, hogy a tartós együttműködés során ránk bízott feladatok elvégzésén keresztül, képesek vagyunk megbízónk sikereihez hozzájárulni.

Maximális szakmai odaadás
Elköteleztük magunkat, hogy minden megbízásunknak legjobb tudásunk, az elvárható gondosság írott és íratlan szabályai szerint feleljünk meg. Munkánkat a legnagyobb precizitással, hangyaszorgalommal és szenvedéllyel végezzük.

Tisztesség, becsületesség
Munkánkat a jogi, társadalmi és szakmai normák legszigorúbb betartásával, a korrektség és a Fair play szelleméhez igazodva végezzük.

Felelősség
Felelősséget érzünk megbízóinkkal, partnereinkkel folytatott együttműködésben, és felelősséget vállalunk az elvállalt munka pontos, precíz elvégzéséért. Éppen ezért minden egyes megbízásunkat önálló, egyedi munkaként kezeljük, melyet gondos előkészítés, a feladat és a vállalati környezet pontos feltérképezése előz meg. Ajánlatunkat mindig - az így kapott információk alapján - az adott feladatra állítjuk össze.

Titoktartás
Minden megbízásunkra - magától értetődően - szigorú titoktartási kötelezettség vonatkozik.
Bármely, a megbízás elvégzése, vagy az árajánlat elkészítése során birtokunkba kerülő információt szigorúan bizalmasan kezelünk. Arról harmadik fél irányba, csak az érintett külön engedélye alapján nyilatkozunk.