GREEN Szolg Környezetvédelmi Kft.
1055 Budapest, Szent István krt. 13 I/3a
E-mail:
A GREEN Szolg Környezetvédelmi Tanácsadó és Szolgáltató Kft. 2007-ben alakult. A megalakulásának alapvető célja volt, hogy a korábbi években oktató-kutatóként, valamint a gyártói, szolgáltatói, közigazgatási szektorban megszerzett tapasztalatokat továbbadva menedzsment rendszerek kidolgozásával, bevezetésével, fenntartásával az ezekhez kapcsolódó képzések megtartásával, környezetvédelmi és munkavédelmi szaktevékenységek ellátásával segítse a gazdasági társaságokat, vállalkozásokat és intézményeket.

Ennek keretében akár eseti munkák elvégzésével, akár folyamatos megbízási szerződések révén vállaljuk a környezet- és munkavédelem vagy a minőségügy területén a munkáltatók és vállalkozások számára jogszabályokban és szabványokban előírt kötelezettségek, feladatok elvégzését.

Filozófiánk
A mi feladatunk, hogy a legmagasabb szintű szakmai tevékenységet nyújtva segítsük Partnereinket üzleti törekvéseik megvalósításában. Ügyfeleink sikeressége a mi jövőnk záloga. Célunk egy hosszú távú - kölcsönös megelégedettségen alapuló - kapcsolat kialakítása. E törekvésünk maximálisan tükröződik elvégzett munkánk minőségében, a partnereinkkel való kapcsolattartás módjában és szolgáltatásaink árképzésében.

Munkamódszerünk
Társaságunk speciális felkészültséggel és ismeretanyaggal, mindvégig a vonatkozó törvények és rendeletek határain belül maradva kívánja a felmerülő igényeket hatékonyan és rugalmasan kiszolgálni. Az általunk nyújtott tanácsadási tevékenység az adott vállalati és ügyfél szempontok lehető legteljesebb mértékű figyelembe vételével történik.

Csökkentjük Partnereink adminisztrációs terheit, átvállaljuk a hatóságokkal való kapcsolattartás nehézségeit, segítünk egy fenntartató - gazdasági- környezeti-, társadalmi harmóniára törekvő - vállalatvezetési modell kidolgozásában, megvalósításában. Lehetőségeinkhez képest igyekszünk megelőzni az esetleges környezetvédelmi, illetve munkavédelmi bírságok kiszabását.

A hosszú távú, sikeres együttműködés reményében...

Somogyi Zoltán
ügyvezető igazgató