GREEN Szolg Környezetvédelmi Kft.
1055 Budapest, Szent István krt. 13 I/3a
E-mail:


Tisztában vagyunk vele, hogy egy "csillogó" szép hosszú referencia lista komoly, sokat foglalkoztatott cég benyomását keltheti. Ugyanakkor egy-egy ilyen lista - az esetek döntő többségében - a nagyközönség számára kevéssé ismert cégek felsorolásával bővül. Egy jól csengő referencia lista összeállítása kis időráfordítással viszonylag egyszerűen megoldható... és kedves Érdeklődő - tegye szívére kezét - előfordult-e már valaha, hogy egy ilyen listában szereplő céget megkeresett, érdeklődvén az őt feltüntető cég munkájáról???

Aki csak egy kicsit is ismeri e szakma rejtelmeit, tudhatja, hogy a megbízások sokszor több alvállalkozón keresztül teljesülnek. A szakmai etikett szerint ebben az eseten - noha a tényleges munkát nem ő végezte el - a cégnek csak a fővállalkozó referencia listájában szabadna megjelenni vagy a fővállalkozóra valamilyen formában hivatkozva megjelentetni. Mégis vannak olyan húzónak tartott vállalt nevek melyeket, ha elkezdjük összeszedni a különböző cégek listájából, kiderülne több tanácsadójuk van, mint tényleges munkavállalójuk.

Bízva a kedves Érdeklődő józanságában - mely nem engedi, hogy egy kapcsolatfelvétel során kialakuló első benyomás helyett csillogó lista alapján válasszon - ebbe a menüpontban elsőként stratégiai partnereinket tüntetjük fel, akik jelen pillanatban megbízásaink nagyobb hányadát biztosítják és mellettük a teljesség igénye nélkül említünk meg néhány - jellemzően rajtuk keresztül elvégzett - konkrét munkát.